//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner1.jpg
//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner20.jpg
//cdncn.goodao.net/gdjiawangsink/banner21.jpg
Jiawang Logam Produk
sentuhan méwah sareng harmoni di pedalaman sareng séri tren tina desainer pangsaéna.
moting

tentang Kami

Kota Zhongshan Jiawang Logam Co, Ltd khusus pikeun ngararancang sareng ngahasilkeun tilelep pawon stainless steel, ayana di Kota Dongfeng, Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong.

Kalayan pangalaman anu langkung ti 10 taun, urang ogé dilengkepan kalayan tim desainer anu terampil sareng berpengalaman, insinyur sareng pekerja.Wé nawiskeun garis anu ageung tilelep di dapur dina sagala rupa desain sareng ukuran pikeun nyumponan kabutuhan.We klien ogé ngagaduhan dewasa. tim penjualan langkung ti 6 urang, gaduh paréntah Basa Inggris anu saé.

Produk kami sacara besar diekspor ka Afrika, Asia, Mid-Wétan sareng Amérika Kidul.O kapasitas produksi taunan langkung ti 1.00000.000 sét.

about_bg02 tingali deui
minggu nyokot
Disarankeun produk pikeun anjeun.
feature_product
e99447-cp

KUMIN E99447- mixer CP cucbasin tanpa cuci basuh.

tingali deui
asbofp nedeland
Spésialis nyusun kamar mandi nganggo pipa sareng jati.
  • Single bowl with  panel 7540
    Single bowl with  panel 7540

    Mangkuk tunggal sareng panel 7540

  • Handmade Single Bowl HM7646
    Handmade Single Bowl HM7646

    Saeful Bowl Handmade HM7646

  • Handmade Double Bowls HM8448
    Handmade Double Bowls HM8448

    Handmade Saeful Double HM8448

  • Double bowls without Panel DE10548B
    Double bowls without Panel DE10548B

    Mangkok dobel tanpa Panel DE10548B

  • Double Bowls Without Panel DE8547
    Double Bowls Without Panel DE8547

    Mangkuk Ganda Tanpa Panel DE8547

  • Stainless steel bracket:JW-04
    Stainless steel bracket:JW-04

    Kurung stainless steel: JW-04